NVHK
Image default
Kunst en Kitsch

Een pop art schilderij kopen

Ben je op zoek naar pop art schilderij kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij verkopen diverse schilderijen waaronder pop art schilderijen. Pop art is een kunststroming die ontstaan is gedurende jaren 50/60 in de periode van de moderne kunst. Deze stroming is gebaseerd op media uitingen zoals reclames, televisies, kranten en tijdschriften. Het brengt de consumptiemaatschappij in beeld. Ook werden er regelmatig bekende personen op een glamourachtige manier afgebeeld. Pop art kunst kenmerkt zich door felle kleuren die worden getekend in de stijl van strips.

Een pop art schilderij kopen

Wil je een pop art schilderij kopen? Schilderijen zijn het ultieme middel om leven in de brouwerij te brengen. Daarnaast geeft het een stukje karakter en eigenheid aan je huis.  Voor het perfecte pop art schilderij te kopen is het goed om na te denken over de afmeting van het schilderij. Het gaat hierbij niet alleen over wat maximaal in de ruimte past, maar ook wat het meeste doet voor ruimte. Als je kamer weinig ruimte heeft kan het prachtig zijn om een groot schilderij te kiezen. Grote elementen maken de ruimte namelijk groter. Ook als je kamer vol staat met meubels en accessoires is het mooi om één groot schilderij te pakken, omdat dit één groot element is geeft het rust. Als je weinig meubels hebt is het daarentegen juist mooi om meerdere schilderijen te gebruiken die mooi bij elkaar passen qua vormen en kleuren. Het formaat doet ook veel voor de afbeelding. Kijk dus goed welk formaat pop art schilderij kopen het beste bij de ruimte past.

Kies je pop art schilderij

Als je niet zo goed weet wat jouw stijl is of wat voor thema je mooi vindt kan het heel lastig zijn om een goed  pop art schilderij te kopen. Daarom is het een goed idee om musea te bezoeken, bij mensen langs te gaan en showrooms te bekijken. Op die manier kan je inspiratie opdoen.