NVHK
Image default
Cadeau

Een razendsnelle verrassing voor een vijftiger

Ik zou graag een abraham motorrijder willen bestellen. Mijn man rijdt zelf motor en ik denk dat hij het heel leuk zou vinden als dat de pop zou zijn in plaats van een gigantische opblaaspop met een grijze baard die misschien wijsheid maar ook voornamelijk een hoge leeftijd suggereert. Nou goed, ik kan je vertellen dat ik best nog wel een tijdje op zoek ben geweest naar de juiste match, maar dat ik die uiteindelijk zeker heb gevonden op een website waarvan ik zelf ook niet had verwacht dat ik daarop zou belanden, maar dat is helemaal oké want ik hou zelf ook wel van verrassingen.

 

Liever willen huren dan kopen

Ik bedoel, als je een beetje logisch nadenkt kom je er al snel achter dat dit soort dingen niet gekocht worden, maar gewoon gehuurd. Je hebt in een gezin één man die vijftig wordt – en soms twee, als het gezin bestaat uit twee partners die allebei mannen zijn. Maar dan nog maakt dat het niet waard om zo’n gigantische pop van vier meter te kopen en voor je huis neer te zetten voor misschien een week, om er vervolgens de rest van je leven helemaal niets meer mee te doen. Dat is natuurlijk zonde.

 

Een goede pop voor het feest

Ik moet zeggen dat mijn man het geloof ik wel kon waarderen, dat het niet zo’n ouwe zak was, die opblaaspop. Nee, het was een stoere abraham, net als hij, rijdend op een motor en wel nog net genoeg in een soort cartoon stijl die gewoon leuk is om naar te kijken en die de sfeer van het feest helemaal heeft opgefleurd. Ik ben uiteindelijk heel tevreden met de uitkomst en ik zou iedereen aanraden die een keer een feest zou willen geven voor iemand die vijftig wordt, om zelf ook zo’n hartstikke leuke pop aan te schaffen.