NVHK
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van meerdere bikini’s op vakantie

De voordelen van meerdere bikini’s op vakantie

 

Een vrouw die op vakantie gaat, heeft in de meeste gevallen meerdere bikini’s mee. Er zijn er maar weinig die de kans nemen om slechts met één bikini op pad te gaan. Waar mannen er vaak voor kiezen om maar één zwembroek mee te nemen, is dit voor een vrouw een absolute no-go. Niet voor niets nemen de meeste vrouwen daarom gemiddeld zo’n 3 bikini’s mee wanneer ze op vakantie gaan. Dit doen ze niet voor niets en dus wel degelijk met een reden. Omdat we het ons heel goed voor kunnen stellen, dat jij jezelf afvraagt wat nu het voordeel is van het meenemen van meer dan één goede freya bikini, hebben we de voordelen hieronder voor je op een rijtje gezet. 

 

Extra keuze

 

Logisch natuurlijk, wanneer je meerdere bikini’s meeneemt op vakantie, heb je natuurlijk ook veel meer keuze. Maar die keuze is niet zomaar willekeurig. Dit heeft er namelijk mee te maken hoe bruin of je bent, maar ook welke jurkjes of je draagt. Dit moet natuurlijk wel bij elkaar matchen. Je gaat immers ook niet in een gele freya sport bh en roze sportlegging naar de sportschool. Kortom, dit is dus de voornaamste reden waarom vrouwen meerdere bikini’s meenemen op vakantie.

 

De juiste bikini kiezen

 

Wanneer je in het najaar op vakantie gaat, dan wordt het al een stuk lastiger om een geschikte bikini te vinden in een winkel. Je zult dan vaak al naar een speciaalzaak toe moeten, waar ook de prijzen vaak een stukje hoger liggen. Toch zijn er tal van andere mogelijkheden, zodat jij voor je vakantie toch een nieuwe bikini kunt scoren. Zo kun je ervoor kiezen er online eentje te shoppen, maar kun je ook op de plaats van bestemming even lekker rond gaan neuzen. Wel is het verstandig om er niet volledig op te vertrouwen en toch zeker minimaal één bikini zelf mee te nemen op vakantie. Zo weet je namelijk zeker dat je niet voor een verrassing komt te staan, wanneer het toch blijkt dat er niets te vinden is.

 

Hoeveel geld geef je uit?

 

Hoeveel geld je wilt uitgeven aan een bikini is natuurlijk helemaal aan jezelf. Wel is het verstandig goed na te denken over hoe vaak je deze bikini draagt. Wanneer we kijken naar de kosten voor een gemiddelde bh, zoals een voedingsbeha of een andere bh, zien we dat de prijzen enorm kunnen verschillen. Dit hangt mede af van de kwaliteit, pasvorm, maar ook het merk.