NVHK
Image default
Mode en Kleding

5 creatieve plekken om gala-foto’s te maken

Je achtertuin of veranda kunnen geweldige plekken zijn om prom-foto’s te maken, maar je kunt je foto’s nog beter maken door creatief te zijn met locaties. Een geweldige, interessante instelling kan ervoor zorgen dat je prom-foto opvalt op Instagram en andere sociale mediaplatforms, en dezelfde ideeën kunnen geweldig werken voor homecoming-dansen en andere speciale evenementen.

 

Deze opname lijkt op een droom, maar het is niet zo moeilijk om te bereiken. Kijk rond in de lokale tuinen en arboretums om te zien of er velden beschikbaar zijn. Als dit niet het geval is, kunt u gekleurde bloemen op uw voortuin strooien en een zeer vergelijkbaar effect krijgen. Er zijn een paar trucs om deze foto te laten werken:

l  Denk aan verlichting. Maak deze opname in de schaduw of op een bewolkte dag om verblinding of scheve ogen te voorkomen.

l  Stel mensen samen. Het maakt niet uit hoeveel mensen je op deze foto hebt, ze moeten elkaar aanraken of bijna aanraken om het een intiem gevoel te geven.

l  Gebruik een trapladder. Laat de persoon die deze foto neemt een stabiele trapladder gebruiken om hoog genoeg boven je te komen dat een deel van je prachtige prom-jurk is inbegrepen.

l  Gebruik Photoshop. Als je Photoshop kent of een vriend hebt die dat wel weet, is het gemakkelijk om de achtergrond uit te breiden en het veld met bloemen groter te laten lijken dan het is.

 

Architectonische details zoals stappen kunnen uw foto echt naar het volgende niveau brengen! Dit soort elementen voegen visueel belang toe aan je prom-foto en bieden veel manieren om een foto creatief samen te stellen. Je kunt vrienden op verschillende trappen poseren om veel mensen in beeld te krijgen of geweldige bewegingsopnames proberen met dansen of springen. Als je een lange jurk hebt, kun je deze achter je laten in prinses-stijl. Houd deze tips in gedachten om te helpen:

l  Ga voor schaduw. Net als op de bloemenfoto, wil je geen felle zon in deze opname. Kies een schaduwzijde van het gebouw of een bewolkte dag.

l  Zoek een langzame tijd. Kies een tijdstip waarop mensen niet in en uit het schot lopen om het gebouw binnen te komen. Als de plaats erg druk is, neem dan even wat tijd vrij zodat je tussen groepen mensen kunt fotograferen.

l  Controleer de hele foto. Steden kunnen rommelig aanvoelen, dus bekijk alle details op de foto voordat u op de ontspanknop drukt. Verander uw hoek om auto’s, borden, willekeurige bouwvoertuigen en andere afleidingen te vermijden.

 

Ben je een beetje meer land dan stad? Als een vriend een pick-up heeft, kun je allemaal achterin stapelen voor een foto. Rijd natuurlijk niet zo rond, maar het is een geweldige manier om je foto een speels, landelijk gevoel te geven dat niemand anders op hun foto’s zal hebben. Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden om dit te laten werken:

l  Maak de mensen de focus. Zet niet veel van de truck op de foto, omdat dat afleidend kan zijn. Je hebt gewoon genoeg van de vrachtwagen nodig om te laten zien dat je in een vrachtwagen zit.

l  Probeer verschillende hoeken. Je kunt vanaf de voorkant schieten of iedereen aan de kant zetten. Je kunt zelfs vanuit de achterklep schieten om een foto van de vrachtwagen te krijgen vol verklede vrienden.

l  Parkeer in de schaduw. Nogmaals, vermijd hier fel zonlicht. Het kan van het metaal op de vrachtwagen glinsteren en kan iedereen knorrig maken. Shade is je vriend.

 

Heeft u of uw vrienden een ouder of vriend van de familie die een makelaar is of een gebouw bezit? Kun je alle spullen uit een kamer in je huis verplaatsen? Als je je prom-avond plant, kijk dan of je een volledig lege kamer met veel licht kunt vinden. Het kan een geweldige plek zijn om je prom-foto’s te maken en je geen zorgen te maken over het weer. Hiermee kun je bewegen en dansen, en hoef je je geen zorgen te maken over een rommelige achtergrond met meubels en andere dingen in de weg. Probeer deze tips om het te laten werken:

l  Laat wat licht stuiteren. Als de kamer één raam heeft maar één kant donker is, kunt u een deel van dat raamlicht van de andere kant weerkaatsen. Hang een wit laken tegenover het raam op om als reflector te werken.

l  Schiet snel. Maakt veel snelle foto’s achter elkaar om ronddraaiende jurken en bewegingen vast te leggen. Je prom-foto’s hebben een actief, levend gevoel.

l  Kijk uit voor rommel. Zelfs in een lege ruimte heb je misschien rommel, zoals lichte stopcontacten, snoeren en andere items. Probeer een gebied te vinden met de minste afleiding.

 

Als je het niet erg vindt om een paar kleine fixes aan je haar te maken na de foto, kun je een aantal van de beste prom-foto’s ooit op je trampoline in de achtertuin krijgen. Dit is een geweldige foto om met één of twee personen te maken, of het kan met een grote groep werken. Houd deze tips in gedachten:

l  Doe je schoenen uit. Ook al maken je schoenen deel uit van je outfit, je wilt niemand pijn doen. Trampoline-veiligheid is belangrijk.

l  Handen vasthouden. Je moet de verbinding op de foto laten zien, of jij het bent en je beste vriend of een grote groep. Handen vasthouden is een geweldige manier om dat te doen.

l  Zoek naar de beste achtergrond. Probeer vanuit een hoek te fotograferen met weinig rommel zoals gebouwen of auto’s. Groene bomen vormen een geweldige achtergrond.

l  Wolken zijn geweldig. Als prom op een bewolkte dag is, heb je geluk. Dat is het beste. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken & trouwjurken.

https://www.veaul.com