NVHK
Image default
Gezondheid

Bestel een kwalitatief desinfectiezuil en bestrijd de verspreiding van bacteriën

Wilt u graag een hoogwaardig desinfectiezuil aanschaffen bij een gerenommeerde specialist? Desinfectie Paal helpt u graag bij het vinden van een juiste oplossing voor uw onderneming. Het bedrijf heeft ruime ervaring en veel kennis op zak op het gebied van het ontwikkelen en het ontwerpen van diverse desinfectiemethodes. Waarom zou u deze specialist inschakelen? Door de snelle verspreiding van het COVID-19 virus is het van essentieel belang geworden hygiënische voorzorgmaatregelen te treffen, deze na te leven en te waarborgen. Met de juiste desinfectiemethodes kan de verspreiding van schadelijk bacteriën niet worden tegengehouden, maar wel worden teruggedrongen. Wilt u graag een desinfectiepaal aanschaffen? Ga het gesprek aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming.

Een mobiele desinfectiepaal met dispenser

Heeft u een eigen horecaonderneming, dan is de aanschaf van een hoogwaardig desinfectiezuil zeker geen overbodige luxe. Door een mobiele desinfectiepaal met dispenser bij de ingang van uw horecazaak te plaatsen, stelt u de gasten in gelegenheid hun handen op een snelle en effectieve wijze te reinigen. Op deze manier, in combinatie met andere voorzorgsmaatregelen, wordt de kans op de verspreiding van het COVID-19 aanzienlijk teruggedrongen. U kunt ervoor kiezen het logo van uw onderneming op een desinfectiepaal te laten drukken. Dan beschikt u over een gepersonaliseerd apparaat, welke qua design feilloos aansluit bij de rest van uw huisstijl. Bovendien is een mobiele desinfectiepaal met dispenser hét visitekaartje van uw onderneming.

Kies voor een goede hygiëne 

Heeft u al een keuze gemaakt? Met het kopen of huren van een hoogwaardig desinfectiezuil waarborgt u tot op zekere hoogte de gezondheid van uw gasten. Een goede hygiëne is essentieel, zeker in deze tijd. Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw onderneming of simpelweg meer informatie wilt ontvangen over het bedrijf, neemt u eenvoudig contact op met de professionals. Zij staan u graag te woord, beantwoorden al uw vragen en zoeken samen met u naar een juiste oplossing voor uw specifieke situatie.