NVHK
Image default
Alarmsysteem

Ajax Alarmsystemen

Ajax Alarmsystemen

Ajax Systems is een bedrijf uit Oekraïne dat gespecialiseerd is in het leveren van zeer betrouwbare beveiligingssystemen voor consumenten. Het bedrijf is gestart in 2011 en hun producten staat bekend om het gebruiksgemak. Alle onderdelen van het alarmsysteem zijn draadloos en daardoor overal in huis te plaatsen. Het niveau 2 EN 50131-keurmerk zorgt ervoor dat de systemen voldoen aan de Europese standaarden.

Hoge kwaliteit

De alarmsystemen van Ajax zijn van zeer hoge kwaliteit. Zowel de bouwkwaliteit als de functionaliteiten van deze apparaten zijn erg goed te noemen. Hierdoor zijn deze systemen wel iets duurder dan de gemiddelde doe-het-zelf kit, maar die hogere prijs is het meer dan waard.

Starterskit met hub 2

De starterskit van Ajax met daarin de Hub 2 zijn de perfecte basis voor iedere woning. De Hub 2 is een geavanceerd apparaat die alle andere componenten aanstuurt en de meldingen registreert. Er kunnen maximaal 50 gebruikers en 100 apparaten door de Hub2 geregistreerd worden. Naast een ethernet aansluiting beschikt de hub ook over twee simkaarten zodat bij een storing aan de internetverbinding alsnog gecommuniceerd kan worden. Verder bestaat de starterskit uit een bewegingsmelder en deurprotectie door middel van een magneetcontact.

Uitbreidingen op de starterskit

De Starterskit is uit te breiden met een aantal handige componenten. Zo zijn er een binnen- en buitensirenes om indringers af te schrikken. Ook kun je de starterskit uitbreiden met een rookmelder en er is zelfs een waterlekkagemelder beschikbaar die eventuele lekkages of overstromingen kan doorgeven.

Geen extra kosten

Doordat het alarmsysteem van Ajax in eigen beheer is, zitten er geen extra maandelijkse kosten aan vast. Ook is er geen abonnement nodig voor het gebruik van de gratis Ajax App. Als je er voor kiest om de meldingen van het systeem naar een alarmcentrale te laten gaan, komen er logischerwijs wel kosten voor het gebruik van de alarmcentrale bij.

https://www.alarm-engineers.nl/alarminstallatie-purmerend/