NVHK
Image default
Woningen

Waarom je in Venlo wilt wonen volgens makelaar Venlo

Er zijn veel redenen om in Limburg te wonen. In vergelijking met Randstad is het hier nog erg rustig. Mensen in Limburg zijn kalm en ontspannen en ze zijn meestal erg gastvrij! En dan het prachtige Landschap van Limburg. Het landschap van Limburg vind je nergens anders terug in Nederland. In Limburg zijn er prachtige groene bossen en heuvels.

Huis (ver)kopen in Venlo

De afgelopen jaren is de waarde van woningen flink gestegen, maar dit betekent niet dat mensen geen woningen meer kopen. De afgelopen jaren is de waarde van uw woning mogelijk gestegen, maar de rente op de nieuwe hypotheek staat nog op een historisch laag niveau. Door deze lage rente op nieuwe hypotheken krijgen kopers makkelijker een hypotheek of ze nu een vaste baan hebben of niet. Dit maakt het voor veel mensen erg aantrekkelijk om een huis te kopen. Ook voor verkopers in Limburg is dit echt een goed moment, er is een tekort aan woningen in Limburg. Hierdoor krijgt een huis wat vrij op de markt komt veel interesse en reacties van mensen die graag een huis willen kopen.

Eem makelaar in Venlo vinden

Jaarlijks komen er in Venlo honderden woningen vrij. Als je een huis in Venlo wilt kopen, is het altijd fijn als je begeleiding en deskundig advies krijgt tijden de stappen in het koopproces. Om deze reden is het aan te raden om contact op te nemen met een makelaar in Venlo. Makelaar Venlo geeft altijd deskundig advies en zet zijn expertise altijd aan het werk om de juiste woning voor jou te vinden

https://www.eugeneschreinemachers.nl/