NVHK
Image default
Gezondheid

Vortex healing behandeling

Een vortex healing ® behandeling is een energetische therapie uit de traditie van Merlijn. Wil je een vortex healing behandeling? Bij Shanti Healing kun je hiervoor terecht. Deze methodiek is zeer bijzonder, doordat het werkt met goddelijke energie en bewustzijn.

De therapie werkt altijd positief en voor het hoogste doel en welzijn van degene die behandeld wordt. Bovendien is het ook inzetbaar ter ondersteuning van operaties, fysio-, manuele- of psychotherapie en dergelijke. Het kan zonder bezwaar in combinatie met andere therapieën, zoals chemokuren of medicijnen, gebruikt worden. Een vortex healing behandeling iets voor jou? Graag vertel ik je er meer over.

Waarvoor een vortex healing behandeling?

De methodiek van een vortex healing behandeling kan worden ingezet bij verschillende klachten en problemen. Dit kunnen zowel fysieke (carpaletunnelsyndroom, osteoporose en allergieën) als psychosomatische klachten zijn (astma, onrust, woede, verdriet, ziekte van Chron, depressies, onzekerheid en meer).

Heb je last van veel stress, overspanning of een burn-out? Ook dan kan het worden ingezet. Het geeft tevens een positieve werking op relationele problemen die ontstaan zijn uit bijvoorbeeld irritaties.

Hoe werkt een vortex healing behandeling?

Nieuwsgierig hoe een vortex healing behandeling eigenlijk werkt? Een vortexhealing werkt diep, omdat de oorzaak van de klacht laag voor laag op alle niveaus wordt aangepakt. Dat willen zeggen op fysiek, emotioneel, mentaal, karmisch en genetisch niveau. Aan alles wordt gedacht.

Het effect van een vortex healing behandeling

Na de behandeling zal je veel ontspanning en ruimte ervaren. Vaak krijg je ook meer inzichten in je problemen! Emoties die naar boven komen kun je beter verwerken. Je hoeft het niet uitgebreid te analyseren of te weten waar het vandaan komt. Er bewust naar kijken en het voelen is vaak al voldoende!

Voordelen van Shanti Healing

Je kunt bij mij terecht voor een vortex healing behandeling. Daarbij kun je altijd rekenen op het onderstaande:

  • Aan de hand van een protocol wordt gewerkt;
  • Jij staat altijd centraal;
  • Vortex healing behandeling kan ook op afstand worden gegeven;
  • Ik ben Certified Vortexhealing ® practioner.
  • En veel meer.

Neem direct contact met me op!

Wil je een vortex healing behandeling in de buurt van Tilburg of Noord-Brabant? Neem dan direct contact met me op. Dit kun je doen door te bellen naar M. 06 27 87 08 69 of door een e-mail te sturen naar e.hvanjuchem@ziggo.nl.

http://www.shanti-healing.nl