NVHK
Image default
Media

Mijn ervaring met InktserviceNederland

Graag deel ik mijn ervaring met InktserviceNederland met jullie. Ik heb namelijk regelmatig inkt nodig, zowel privé als zakelijk. Ik heb bij verschillende partijen in het verleden inkt besteld, maar als je goedkope inkt wilt kopen, dat toch van erg goede kwaliteit is, ben je bij InktserviceNederland aan het juiste adres.

Ruime keuze

Bij InktserviceNederland hebben ze ook veel keuzemogelijkheden. Zo verkopen ze vijf verschillende merken (Brother, Canon, Epson, HP en Samsung) en talloze producten per merk. Zoals iedereen weet zijn Brother, Canon, Epson, HP en Samsung de meest toonaangevende merken op de inktmarkt. Deze merken staan bekend om hun mooie prints, duurzaamheid, lange gebruiksduur en relatief goed betaalbare prijs. Neem bijvoorbeeld de Canon 719, een veelgevraagde toner. Ze hebben verschillende keuzemogelijkheden voor deze inkt, namelijk een kleine of een grote verpakking, inkt van het merk zelf of juist een huismerk. Waar een kantoor of een bedrijfsprinter voornamelijk gebaat zou zijn bij een grote verpakking, is een kleine verpakking voor de particulier vaak al voldoende. Kortom, alles is mogelijk.

Snel nieuwe inkt nodig!

Ik gebruik mijn printer dagelijks. Dus als mijn inkt op is, wat vaak spontaan en op onverwachtte momenten gebeurt, heb ik zo snel mogelijk nieuwe inkt nodig. Het voordeel van InktserviceNederland, is dat zij tamelijk snel leveren in vergelijking met veel concurrenten. Als je voor 17:00 uur besteld, is het namelijk de volgende dag al binnen. Dat vind ik ideaal! Verzending is gratis voor bestellingen boven de €250. Helaas ligt mijn orderwaarde vaak lager. Gelukkig zijn de verzendkosten voor bestellingen onder de €250 slechts €4,95, wat ik zeer betaalbaar vindt.

Geen onduidelijkheid

Voor veel mensen (ook voor mij in het begin) is inkt een moeilijk product om te kopen. Je vraagt je af, welk merk heeft mijn printer nodig? Welk typenummer moet ik kiezen? En heb ik juist zwarte inkt of kleurencartridges nodig. Het is dan fijn om zaken te doen met een bedrijf dat persoonlijk advies kan geven. Dit is weer een van de redenen om voor InktserviceNederland te kiezen. Ze hebben een goed bereikbare en vriendelijke klantenservice, welke altijd klaar staan om eventuele vragen gelijk te beantwoorden. Ook kunnen ze je helpen en adviseren over het maken van een keuze. Als een bepaald product niet in voorraad is, zullen ze je ook adviseren over mogelijke alternatieven. Wees dus niet bang als toners, inkt en cartridges vage materie voor je zijn!

Ik wens je veel succes!

https://inktservicenederland.nl/