NVHK
Image default
Gezondheid

Volg een gericht behandeltraject bij een fysiotherapeut van deze praktijk nabij Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in de buurt van Kaatsheuvel en Waalwijk om uw spier- en gewrichtspijn te laten verhelpen? Kies dan voor Fysio Loon op Zand en profiteer van effectieve behandelingen door uiterst deskundige fysiotherapeuten. Keert de spier- en gewrichtspijn voortdurend terug? Heeft u al meerdere methoden zelf geprobeerd maar helpt het niet op de lange termijn? In dit geval is het verstandig om er een fysiotherapeut naar te laten kijken. Vaak vindt hij of zij andere oorzaken die u in eerste instantie niet in gedachten had. Ook wordt er, op basis van de oorzaken, een gericht behandelplan opgesteld. Door een gestructureerde en regelmatige behandeling is de kans dat uw klachten worden verholpen een heel stuk groter. Ontdek de mogelijkheden bij Fysio Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel en Waalwijk, en laat u behandelen door een vakbekwame fysiotherapeut.

U kunt hier terecht voor uiteenlopende behandelingen

Een fysiotherapeut in de buurt van Kaatsheuvel, Waalwijk of een nabijgelegen plaats selecteert u niet zomaar. Het is goed om van tevoren te weten dat een praktijk goed aangeschreven staat. Bij Fysio Loon op Zand zijn niet alleen fysiotherapeuten werkzaam die ervaren zijn in het vak, maar zijn er ook diverse specialisaties aanwezig. Hierdoor kunnen alle fysieke klachten gericht worden behandeld door de geschikte fysiotherapeut. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor fysiotherapie of manuele therapie, maar ook bijvoorbeeld voor revalidatietrajecten, zoals na een IC-opname. PICS, ook wel Post Intensive Care Syndroom, is een verzamelnaam voor alle klachten die men ervaart na een opname op de Intensive Care. Tijdens een afspraak met de PICS therapeut van deze praktijk, wordt het behandeltraject opgesteld op basis van de klachten die door uw opname zijn achtergebleven.

Vul het afspraakformulier in

Of u nu voor een revalidatie na een ziekenhuis- of IC-opname komt of voor lichtere pijnklachten, u kunt altijd bij een fysiotherapeut van Fysio Loon op Zand nabij Kaatsheuvel terecht om te informeren naar de behandelmogelijkheden. U vult hiervoor op de website het afspraakformulier in of u neemt telefonisch contact op.