NVHK
Image default
Banen en opleidingen

APPLICATIE MEDEWERKER / ANALIST ERP

Interne functie

Microsoft Dynamics Navision-focus op digitalisering

Brede rol: analyse, configuratie, projectmanagement

Jouw verantwoordelijkheid

Voor onze opdrachtgever is dit een bedrijf actief op medisch gebied en is Hays IT op zoek naar een applicatiemedewerker / analist ERP in de regio Aartselaar.

Als applicatiemedewerker / ERP-analist werk je aan verschillende applicatieprojecten, gericht op de digitalisering van het bedrijf. Je houdt nauw contact met de business om hun wensen te verzamelen en deze te vertalen naar externe leveranciers van softwarepakketten. Je begrijpt het bedrijfsproces (distributie) en zorgt ervoor dat je de benodigde informatie uit de applicatie kunt halen. U kunt de configuratie zelf in het ERP-systeem Navision implementeren. Nadat u online bent gegaan, moet u ook het nodige projectbeheer en de follow-up uitvoeren. Je beoordeelt het wijzigingsverzoek en ondersteunt de aanvraag. Projectvoorbeeld: stuur facturen naar klanten via e-mail, link barcodescanner aan ERP, link naar webwinkel, … je bent de enige interne IT-staf, maar indien nodig krijg je wel informatie van externe partijen Noodzakelijke ondersteuning (de infrastructuur wordt bijvoorbeeld extern beheerd).

Jouw profiel

Om als ERP-applicatiemedewerker / analist aan de slag te gaan, heb je bij voorkeur een bachelor of master in IT. Je kunt al 2 tot 3 jaar relevante werkervaring bekijken. U kunt uzelf gemakkelijk integreren in het bedrijfsproces en ervaring hebben met ERP (met name Navision). Je hebt ook geleerd over de verschillende processen binnen een bedrijf dat zich richt op distributie.

Ons aanbod

Onze klant biedt een voltijdse tewerkstelling binnen een bedrijf in volle expansie. Je kunt rekenen op een marktconform loon.

https://www.vindazo.be/vacatures/statistisch-analist.html