NVHK
Image default
Vakantie

Verbonden met de Natuur: De Cuber Suites

In een wereld waarin rust een zeldzaam goed is geworden, biedt de Outdoor Suite van Cuber een oase van sereniteit te midden van ongerepte natuur. Gelegen in een betoverend natuurgebied, belooft deze unieke accommodatie een ervaring die de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende reizigers overstijgt.

De Outdoor Suite, een toevluchtsoord op zichzelf, verwelkomt gasten met een vrijstaande structuur, compleet met een royaal terras en een buiten open haard. Grote ramen dompelen de ruimte onder in natuurlijk licht en bieden een ongeëvenaard uitzicht op de omringende schoonheid. Het is een eigenzinnig podium waar de natuur haar magische voorstelling opvoert, exclusief voor de gasten van Cuber Veluwe.

Binnen nodigt een oase van rust uit tot ontspanning. Een regendouche, verkwikkende zeep en zachte handdoeken creëren een gevoel van luxe en comfort. Het glazen dak zorgt voor een bijna mystiek gevoel terwijl gasten onder de douche staan, waardoor ze kunnen genieten van de lucht boven terwijl ze zich laten verwennen door de aangename waterstromen.

Het hoogtepunt van de Outdoor Suite is ongetwijfeld het kingsize bed, strategisch gepositioneerd voor een schilderachtig uitzicht op de omgeving. Hier kunnen gasten zich terugtrekken en zich één voelen met de natuur terwijl ze worden omhuld door de rust van de wildernis.

Voor diegenen die hun verblijf willen verrijken, biedt Cuber extra opties om de ervaring te verbeteren. De Cuber Suite met Hottub tilt luxe naar nieuwe hoogten, met een eigen Weltevree Dutchtub waar gasten kunnen genieten van warm water onder een fonkelende sterrenhemel. Een bijgeleverd pakket van hout, aansteker en handbijl stelt gasten in staat om de hottub op te warmen op hun eigen tempo, waardoor ze volledige controle hebben over hun ontspanningservaring.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een droge hitte, biedt de Cuber Suite met Sauna een ongeëvenaarde luxe. Een privé barrelsauna van Welvaere wacht op gasten, compleet met een panoramisch raam dat een adembenemend uitzicht biedt op de omringende natuur. Met een veranda, kleedkamer en ruime sauna is deze suite ontworpen om de zintuigen te prikkelen en lichaam en geest te revitaliseren.

Kortom, de Cuber Suites beloven een unieke en onvergetelijke ervaring, waar gasten één kunnen worden met de natuur terwijl ze genieten van het summum van comfort en luxe. Dit is niet zomaar een accommodatie, maar een retraite die de ziel voedt en de geest verfrist, temidden van de pracht en praal van Moeder Natuur.

https://glampings.nl/