NVHK
Image default
Vakantie

Vakantie gepland met je vrienden of familie?

Een 18 persoons vakantiehuis kan soms moeilijk te vinden zijn. Denk dan eens aan de Leistert, in het mooie Limburg. Doordat er genoeg te doen is op en rondom het park zal iedereen genieten van een mooie vakantie!

Luxe en kindvriendelijk

De bungalow is luxe en kindvriendelijk, gebouwd met een mooie royale tuin die omheind is om heerlijk tot rust te komen. Het huisje is voorzien van negen slaapkamers die zijn verdeeld over de boven- en onderverdieping. Je beschikt over vijf badkamers, deze hebben allemaal een douche. Op één badkamer is zelf ook een bubbelbad aanwezig! Er zijn ook kindvriendelijke voorzieningen aanwezig. Zoals bolderkar, campingbedje, kinderstoel en natuurlijk meer.

Wat is er allemaal te doen op en rondom het park?

Voor de kinderen is er genoeg te doen, zo kunnen ze genieten van de indoor speeljungle. Heerlijk klimmen en klauteren bij meer dan 15 verschillende speeltoestellen! De ouders kunnen de kids mooi in de gaten houden vanaf het jungle terras, je wilt tenslotte niet dat de kinderen risico lopen. Natuurlijk kun je dit jungle bezoek combineren met een heerlijk hapje eten!

Je kunt ook genieten van waterpret, ze beschikken namelijk over een binnen- en buitenzwembad. Zowel binnen als buiten vind je waterglijbanen! Wil je liever ontspannen? Dat kan natuurlijk in het warme bubbelbad! Zelf aan de allerkleinsten is gedacht, hiervoor hebben ze een peuter- en kleuterbad waar ook speeltoestellen te vinden zijn. Rondom het park is ook genoeg te doen. Denk aan heerlijke wandelingen of fietstochten, zo kun je Limburg een beetje verkennen.

Dit park is geschikt voor jong en oud, er is voor iedereen wel wat te doen!