NVHK
Image default
Aanbiedingen

Spiegel in de kleine keuken

Spiegel in de kleine keuken 

Is het ophangen van een spiegel in de keuken een slecht idee? Nee, dat is het niet. Het is een geweldig idee. Het plaatsen van een zorgvuldig gekozen spiegel in uw kleine keuken kan uw ruimte zichtbaar vergroten en meer licht in uw keuken brengen. Als hij goed geplaatst is, kan hij de ruimte visueel verdubbelen. Het geeft een vleugje glamour, verhoogt de helderheid en voegt een gevoel van diepte toe. Met verschillende maten en vormen kan je relatief eenvoudig en goedkoop je kleine keuken verbeteren. Dus, we vonden 4 van de meest betaalbare manieren waarop je spiegels in je keuken kunt gebruiken en gaven u verbazingwekkende redenen waarom je het zou moeten doen. Veel plezier!

  • Achter het fornuis

Het plaatsen van een spiegel achter uw fornuis is een slimme manier om je kinderen in de gaten te houden terwijl u kookt of om naar je vrienden te kijken tijdens het kletsen en koken. Als deze spiegel de tuin weerspiegelt, nog beter! Dit creëert een illusie van meer buitenruimte in je kamer. Voor het volledige effect is het het beste om de spiegel te combineren met de grote ramen. Maar als dat niet mogelijk is, zijn er nog andere voordelen van een spiegel achter uw fornuis. Hij zal de muur beschermen en tegelijkertijd de donkere hoek van uw keuken opfleuren. 

  • Boven het aanrecht

Deze trend is niet nieuw – het was zelfs populair in de jaren ’70! Het installeren van een spiegel boven het aanrecht is geweldig voor het reflecteren van licht, vooral in kleine keukens. Spiegels veranderen ze gemakkelijk in lichte en comfortabele plekken om te koken, te werken en te socialiseren. En als je keuken groter is en er zijn kasten aan de andere kant van de spiegel, zal het een effect geven van een heldere, high-end, luxe keuken. Zorg er gewoon voor dat je kasten een goede investering zijn, zodat je kleine keuken er comfortabeler uitziet en aanvoelt.

  • Op kastdeuren

Een spiegel op de kastdeur maximaliseert de lichtreflectie en geven je heel gemakkelijk de indruk dat je ruimte groter en opener is. Dit is iets wat je zelf kunt doen. Investeer in betaalbare shakerkasten van hoge kwaliteit, en zet er dan wat spiegels op. Gebruik ze optimaal en voeg een visuele diepte toe aan je kleine keuken. Spiegels op de kastdeuren zijn vooral populair in kleinere keukens.

  •  Ophangen of aan de wand

Een andere stijl die je zelf kunt doen is een traditionele stijl. Als je niet wilt investeren in hoogwaardige spiegel, kun je altijd kiezen voor een goedkope versie van een eenvoudige wand- of vrijstaande spiegel. Ten eerste zal het meer helderheid en elegantie toevoegen aan uw keuken. Ten tweede zal het de ruimte openen en een grotere uitstraling geven. Als u bijvoorbeeld een vrijstaande spiegel met een gouden lijst gebruikt, zullen uw witte keukenkastjes er nog beter uitzien. En als u de juiste en hoogwaardige kasten kiest, zal al het andere in de kleine keuken er duur uitzien.

kleine keuken