NVHK
Image default
Zakelijke dienstverlening

SEO verbeteren met deze drie simpele tips

SEO verbeteren met deze drie simpele tips

SEO is enorm belangrijk voor een website. Dat is wel duidelijk voor veel ondernemers. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie is een afkorting van drie Engelse termen, namelijk Search Engine Optimalization. Concreet houdt het in dat je diverse werkzaamheden uitvoert om je posities in Google te verbeteren. Wat en hoe je dit moet doen is complex. Echter geven wij in dit blogbericht drie praktische tips die iedereen kan toepassen. Echter is het verstandig om ook een SEO specialist in te schakelen. Dit kan je namelijk enorm goed helpen bij het verbeteren van je posities.

Tip 1: Let op zoekwoorddichtheid

De zoekwoorddichtheid van een tekst is belangrijk, alleen overdrijf het niet. Je wilt namelijk niet te spammy overkomen. Google vindt het namelijk niet fijn als je te vaak een zoekwoord in de tekst gebruikt. En als Google het niet prettig vindt, dan zal het je zeker niet belonen met een hogere positie in Google.

Tip 2: Relevantie is de focus

Relevant zijn naar je websitebezoeker. Daar draait het allemaal om bij SEO en bij Google. Dus wil je goed scoren in Google dan is relevantie van content, zowel textueel als visueel, erg belangrijk. Houd hierbij de gedachte van de websitebezoeker als uitgangspunt. Wat wil die lezen en zien.

Tip 3: De juiste basis

Het klinkt misschien heel eenvoudig, maar in de praktijk zien wij als online marketing bureau Den Haag veel dat websites dit helemaal niet op orde hebben. Met basis bedoelen wij: meta title, meta description, alt tags, rich snippets etc. Dit moet je per pagina instellen. Google leest deze elementen namelijk als eerste. Je wilt wel namelijk dat Google je website goed begrijpt. Dus daarom is het verstandig om dit vanaf het begin goed in te stellen. Duidelijkheid naar Google is eigenlijk een vierde of overal tip. Als je dat goed voor ogen houdt, dan kom je er al.

https://onlinemeersucces.nl/online-marketing-bureau/online-marketing-bureau-den-haag