NVHK
Image default
Gezondheid

Pak uw chronische vermoeidheid aan met een behandeling bij deze kliniek

Heeft u de laatste tijd het gevoel dat u steeds vaker last heeft van geheugenverlies? Slaapt u urenlang, maar heeft u nooit het gevoel fris en fruitig wakker te worden? En ervaart u daarnaast ook klachten als hoofdpijn, keelpijn en gewrichtspijn? Dan is de kans groot dat u chronisch vermoeid bent. Omdat chronisch vermoeid zijn niet alleen heel vervelend is, maar ook slecht voor uw gezondheid, is het van belang dat u dit zo snel en effectief mogelijk laat behandelen. Bent u al bij de huisarts of psycholoog geweest, maar lijkt dit niet te helpen? Dan is Revalis in Den Bosch dé praktijk waar u moet zijn. Deze kliniek is gespecialiseerd in chronische pijn en vermoeidheid. U vindt hier alle specialisten onder één dak. Lees verder en ontdek hoe de specialisten van deze kliniek u van uw vermoeidheid afhelpen.

Hoe ziet het behandelplan er voor u uit?

Zodra u een verwijzing heeft ontvangen van uw huis- of bedrijfsarts, kunt u zich aanmelden bij Revalis voor een behandeling tegen chronische vermoeidheid. De specialisten in deze kliniek hebben een behandeling ontwikkeld die gericht is op gedrag en gezondheid, om u zo effectief en snel mogelijk van uw chronische vermoeidheid af te helpen. U begint het traject met het invullen van een vragenlijst. Uw antwoorden brengen uw klachten, uw gezondheid en uw gedrag in kaart. Vervolgens plant u een startgesprek met uw behandelaar in. Hierna volgen verschillende onderzoeken, zowel op fysiotherapeutisch als op psychologisch vlak. Een revalidatiearts zal de resultaten van deze onderzoeken vervolgens beoordelen. U krijgt vervolgens een eindgesprek met een oordeel van de behandelaar, waarna een revalidatietraject op maat kan worden gestart. Tijdens dit revalidatietraject gaan behandelaren met u aan de slag om u van uw chronische vermoeidheid af te helpen.

Meld u aan voor dit revalidatietraject

Als u een verwijzing hebt ontvangen van je huisarts of psycholoog, kunt u zich aanmelden voor een behandeling voor chronische vermoeidheid bij Revalis in Den Bosch. U meld zich eenvoudig aan via de website of telefonisch. De contactgegevens vindt u op de website van de kliniek. Bent u klaar om zich weer goed en energiek te voelen? Wacht dan niet langer en meld uzelf aan!

https://www.revalis.nl/