NVHK
Image default
Tweewielers

Kickbike Sport G4; de parel onder de hondensteps

Voor iedereen die sportief bezig wil zijn en graag met de hond op stap wil gaan is deze Kickbike Sport 4G ontwikkeld. Het is een zeer fijne step waarmee je alle spieren in je lichaam kan trainen. Deze kickbike beschikt over een handige dog-adapter waarmee je eenvoudig je hond mee op pad kan nemen. De hond rent dan naast je en de dog-adapter voorkomt dat de lijn vast komt te zitten in de kickbike. Ideaal dus. En wil je liever zonder hond op stap? Dan haal je de dog-adapter eenvoudig los van het frame van de kickbike. Deze kickbike wordt niet voor niets gezien als de parel onder de hondensteps want met alle mogelijkheden en eigenschappen wil je als hondeneigenaar niets anders meer.

De eigenschappen van de Kickbike Sport G4

Deze ijzersterke step is gemaakt voor iedere sportieveling die graag op pad gaat met een lichtgewicht step. De prijs-kwaliteitverhouding is perfect en door de stevige banden is deze step geschikt voor meerdere ondergronden. Denk aan asfalt, maar ook aan zandpaden of bospaden wat voor je hond natuurlijk heel prettig is. De voorvork van de step heeft veel vering waardoor het model zeer comfortabel is in gebruik. Onverharde wegen of drempels worden zo voldoende gedempt waardoor je geen last krijgt van je polsen of armen. Met stevige remmen en een verstelbare voetenplank is deze kickbike geschikt voor zowel beginnende als gevorderde steppers.

Deze Kickbike is geschikt voor iedere hond

Omdat de Kickbike net wat hoger ligt door de hogere banden is deze kickbike geschikt voor iedere hond. Of de hond nu groot of klein is, met behulp van de dog-adapter wordt voorkomen dat de lijn van de hond in de kickbike verstrikt raakt. Geniet van de mooiste plekjes in de natuur samen met je hond op een veilige en verantwoorde manier.

Ontdek de voordelen van deze hondenstep zelf!

Ben je enthousiast geworden van de parel onder de hondensteps? Ervaar de Kickbike Sport G4 dan zelf. Met de banden die in het midden glad zijn en alleen aan de buitenzijde profiel bevatten heb je altijd voldoende grip ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien is het frame van de kickbike erg sterk zodat je met een gerust hart op pad kan. Wil je liever een andere kleur dan zwart? De kickbike is in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat jij de kickbike kan kiezen die het beste past bij jouw behoeften en wensen.

https://hondensteps.nl/

Gerelateerde artikelen

Een step voor volwassenen koop je hier