NVHK
Image default
Tweewielers

Een step voor volwassenen koop je hier

Naast een step voor kinderen, is er ook een speciale step voor volwassenen. Steppen brengt vele voordelen met zich mee en is de laatste jaren steeds meer een trend aan het worden. Naast dat je kunt genieten van de buitenomgeving is het ook een goed alternatief voor hardlopen of fietsen. Het is simpelweg goed voor je gezondheid naast dat het erg leuk is om te doen. In onze webshop vindt je diverse steps voor volwassenen terug.

Een leuk alternatief voor je gezondheid

Wanneer je hardlopen of fietsen niet zo leuk vindt om te doen, dan is steppen een erg leuk alternatief! Met steppen verbrand je jouw calorieën op een leuke manier. Daarnaast is het ook minder intensief dan een rondje hardlopen. Je kunt de step als vervanging gebruiken voor jouw fiets. Ga bijvoorbeeld op de step naar het werk of de supermarkt. Er zijn verschillende soorten steps voor allerlei activiteiten. We gaan er hieronder wat verder op in.

Welke soorten steps zijn er?

In onze webshop vind je verschillende soorten steps terug. Afhankelijk van wat je met de step wilt gaan doen, kun je een keuze maken welke step het beste bij jou past. Bekijk ons ruime aanbod op de website.

Offroad step

Wanneer je het wilt gebruiken om naar het bos te gaan, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een offroad step. Deze steps zijn speciaal gemaakt voor de onstabielere ondergronden. Daarvoor bevatten ze speciale offroad banden en betere remmen.

Alledaagse step

Voor de alledaagse gelegenheden kun je kiezen voor een city step. Hiermee kun je in principe overal mee naartoe gaan. Laat je fiets staan en ga eens lekker op de step naar de supermarkt of door de stad.

Een step voor hoge snelheid

Voor wie graag snel wil steppen is de race step geschikt. Deze steps zijn er speciaal op gemaakt om snel te steppen. Ze bevatten een sterk frame, waardoor ze zo goed als onverwoestbaar zijn. Daarnaast bevatten ze wat dunnere banden dan de andere steps. De voorbanden zijn groter, waardoor er minder weerstand is op het wegdek. Dit zorgt weer voor hogere snelheden.

De hond uitlaten met de step.

Sommige steps bevatten een speciale bevestiging waar je een hondenlijn aan kunt vastmaken. Je kunt er lekker met je hond op uit. Naast dat het goed is voor jouw eigen conditie is het ook een leuke manier om iets met jouw hond te doen. Je kunt met de offroad steps lekker met de hond naar het bos. Let er wel op dat je een rustige omgeving uitzoekt als je met de hond op pad gaat. Dit voor jouw eigen veiligheid en die van de hond.

https://stepsonline.nl/product-categorie/steps-voor-volwassenen/