NVHK
Image default
Gezondheid

Goede medische alarmering is in de zorg van levensbelang

In zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen, is medische alarmering van groot belang. Er kunnen immers levens mee gered worden. Vooral kwetsbare patiënten die een groot risico lopen op een kritische situatie zijn kwetsbaar. Dan is goede medische alarmering van levensbelang om bij een plotseling optredende noodsituatie snel te kunnen ingrijpen. De apparatuur die de signalering doet, moet dan natuurlijk wel volledig betrouwbaar zijn. Daarom is het van belang om bij de aanschaf van deze apparatuur kritisch te zijn op wat er wordt aangeboden en door wie dit gebeurt. De betrouwbaarheid van zowel de apparatuur als de leverancier is dan van groot belang.

Een uitstekende training voor personeel is noodzakelijk

Goede apparatuur voor medische alarmering is één ding, maar het personeel moet er natuurlijk wel mee om kunnen gaan. Daarom zijn er bedrijven die deze apparatuur niet alleen leveren, maar ook training geven aan zorgverleners. Zo leren zij de meldingen juist te interpreteren en hier adequaat naar te handelen. Als er daadwerkelijk een calamiteit is, moet er natuurlijk direct worden ingegrepen om ervoor te zorgen dat de patiënt snel de benodigde hulp krijgt. Het is van groot belang dat het medisch team altijd op de apparatuur kan vertrouwen en weet hoe hiermee te werken.

Kies voor een ervaren leverancier en een uitstekende service

Het bedrijf CLB in Raamsdonksveer is een gedreven familiebedrijf dat al vele jaren hard- en software levert voor medische alarmering. Deze apparatuur wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Voor iedere specifieke situatie levert dit bedrijf de juiste alarmeringssystemen. Daarnaast verzorgt het bedrijf complete trainingen voor zorgverleners en regelt het de controles en het onderhoud van de apparatuur. Op de website van CLB leest u hier meer over. Hier vindt u ook de contactgegevens voor het opvragen van meer informatie over systemen en trainingen. Ook kunt u hier vrijblijvend een offerte aanvragen.

https://clbintegratedsolutions.nl/