NVHK
Image default
Gezondheid

Fysiek sterker met fysiotherapie in Roosendaal

Heeft u tijdens het sporten een blessure opgelopen? Of heeft u snel last van uw rug? Of bent u voor een andere reden op zoek naar goede praktijk voor fysiotherapie in Roosendaal? Wat uw beweegredenen ook zijn; de therapeuten van Fysiotherapie de Molenbeek staan voor u klaar aan de Ambrozijnberg in Roosendaal. Vele klachten bij het bewegen van de spieren en gewrichten kunnen zij laten verdwijnen met hun professionele behandelingen. Op die manier wordt u fysiek weer een stuk sterker en kunt u weer meer alledaagse dingen oppakken die nu lastig voor u zijn.

De verschillende specialisaties van deze fysiotherapeuten

Bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal kunt u terecht voor diverse specialisaties, namelijk:

  • Fysiotherapie: Hier kunt u terecht wanneer u klachten heeft aan het houdings- en bewegingsapparaat. Daarnaast wordt een fysiotherapeut ook steeds vaker ingezet voor preventieve taken. Denk hierbij aan tilinstructies of een goede zithouding.
  • Manuele therapie: Hier kunt u terecht wanneer u klachten heeft in de wervelkolom of ledematen omdat gewrichten niet goed werken. Uw gewricht heeft dan te maken met functiestoornissen.
  • Oedeemtherapie: Hier kunt u terecht wanneer u last heeft van vochtophoping in een bepaald deel van het lichaam. Deze therapie is gericht op het afvoeren van dit oedeem.

Hoe gaan deze therapeuten te werk?

Wanneer u Fysiotherapie de Molenbeek inschakelt voor een behandeling, wordt er altijd eerst een intakegesprek ingepland. Tijdens dit gesprek legt u uit wat uw klachten zijn, onderzoeken we de oorzaak en gaan we na welke behandeling hiervoor nodig is. Vervolgens wordt er een uitgebreid behandelplan gemaakt en start het traject. De fysiotherapeuten spreken met u af wanneer en hoe vaak u terugkomt voor een behandeling. Heeft u interesse in een dergelijk traject, waarbij u kunt rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak? Maak dan een afspraak met deze praktijk door ze te bellen of een e-mail te sturen. De contactgegevens vindt u op hun website.