NVHK
Image default
Eten en drinken

De magnetronmaaltijden slopen erbij in

Er zullen vast dames (en mannen) zijn die zich herkennen in mijn verhaal. Mijn leven is druk, druk, druk. Ik heb een full-time baan, kinderen, een man, een sociaal rijk leven en hobby’s. Soms kom ik handen tekort. Bij gebrek aan tijd ben ik gaan kijken waar ik tijd kon besparen. Wat bleek? Voor koken, uren voorbereidingen treffen in de keuken en ingewikkelde boodschappenlijstjes maken had ik simpelweg geen tijd meer.

Langzaamaan slopen de snelle magnetronmaaltijden en frietjes van de snackbar er in. Tot ik op een ochtend wakker werd, naar de spiegel liep en me rot schrok! Ik was ontzettend aangekomen, maar zag het nu pas in. En onlangs dat ik minder tijd kwijt was aan gezond eten, had ik niet per definitie meer energie overgehouden. Integendeel: ik voelde me vermoeider dan ooit te voren.

Het roer moet om!

Nu ben ik absoluut niet iemand die een maatje 34 ambieert. Ik geef niet zoveel om een ideaal streefgewicht. Maar het zal wel heel prettig zijn als mijn broek makkelijker dicht gaat zonder te snijden. Of wanneer ik mijn favoriete zomerjurkje van vorig jaar weer aan kan doen. Maar wat ik nóg belangrijker vind? Het hebben van energie, een fit en gezond gevoel! Maarja… ik heb niet ineens meer tijd om handen.

Ik wil wel gezond eten, maar het moet alsnog snel kunnen. Uit wanhoop raadpleegde ik mijn buurvrouw, die erg houdt van gezond eten en leven. Zij adviseerde me de maaltijdvervanger Juvo aan: een bron van gezondheid. Juvo…? Maaltijdvervanger…? Wat moet ik hier van vinden? Ik heb het product direct op het Internet opgezocht. En wat blijkt? Het is écht een bron van gezondheid.

Zo las ik op GezondMooiSlank.nl maar liefst 35 positieve reviews. Juvo is gemaakt van onbewerkte producten waardoor 98% van de gezonde stoffen zijn behouden. Sounds good! De maaltijdvervanger is gemaakt van biologische granen, groenten, fruit, bessen, verschillende soorten rijst, mineralen, vezels en superfoods als paddenstoelen, algen en wieren.

Ik ga Juvo proberen

Mijn motto in het leven is vaak; baat het niet, schaadt het niet. Daarom heb ik direct een bestelling geplaatst bij GezondMooiSlank.nl. Ik kan ieder moment een pakketje thuis verwachten met daarin drie Juvo’s. Iedere Juvo is 120 gram van stuk en er zit ook een maatschepje bij; handig! Mij wordt geadviseerd om het product sowieso 1 á 2 weken te proberen om het gewenste resultaat te gaan voelen. Dan moet ik denken aan een fitter en energieker gevoel en een bevordering op mijn spijsvertering. Ik ben benieuwd.

Blijf jij me volgen om te kijken of deze beloftes ook echt waargemaakt worden?

https://www.gezondmooislank.nl/