NVHK
Image default
Internet

Wat is WordPress?

WordPress is een van de meest populaire content management systemen die gebruikt wordt voor het ontwikkelen van dynamische websites en blogs. Een WordPress website kan over de hele wereld gebruikt worden, waardoor er met behulp van plug-ins veel uitbreidingsmogelijkheden zijn. Voor het ontwikkelen van een WordPress website hoeft u geen verstand te hebben van website code waardoor u er gemakkelijk zelf mee aan de slag kunt. Dit raden wij toch af, want als u kiest voor een WordPress specialist bent u verzekerd van een mooie website die technisch goed in elkaar zit.

Wat is een content management systeem?

Een CMS ofwel content management systeem is software die gebruikers helpt bij het maken, beheren en wijzigen van inhoud op een website zonder dat je gespecialiseerde technische kennis moet hebben. Om het nog simpeler te maken: een CMS is een hulpmiddel waarmee u een basis website kunt bouwen zonder een specialist nodig te hebben. In een CMS kunt u gemakkelijk zelf teksten op een website aanpassen, foto’s opslaan en zelfs middels een front-end editor knoppen van positie wisselen. Een CMS is dus een erg krachtige tool.

Waarom u moet kiezen voor een WordPress specialist

WordPress specialisten kunnen uw website net dat beetje extra geven wat het nodig heeft om uit het oog te springen en goed te scoren in zoekmachines als Google en Bing. Tevens zullen zij ervoor zorgen dat het systeem altijd up to date is waardoor de omgeving van uw website veilig is. Dit is natuurlijk erg belangrijk als er gevoelige informatie vanuit uw website wordt verstuurd. Daarnaast hebben zij de kennis en tools in huis om uw website dag in dag uit te monitoren, waardoor zij kunnen zien wat er nodig is om uw website optimaal te laten werken.

Waar laat je een WordPress website ontwikkelen?

De specialisten op het gebied van ontwikkelen en design vindt men in Eindhoven. Dit zeggen wij niet zomaar, want Eindhoven is nu eenmaal uitgeroepen tot Brainportregio van ons land. Dit houdt in dat in deze regio de slimste mensen van ons land te vinden zijn. Zij staan er om bekend erg vooruitstrevend te zijn op het gebied van design en techniek. Dit zijn precies de twee meest belangrijke aspecten van een goed ontwikkelde website. Een goed design is van groot belang, aangezien dit het eerste is wat mensen zien als ze online uw bedrijf zoeken. U kunt het vergelijken met een online visitekaartje. Daarnaast is het belangrijk dat uw website technisch goed in elkaar zit zodat uw potentiële klanten van alle gemakken voorzien zijn. Zo moet uw website bijvoorbeeld responsive zijn en gemakkelijk te navigeren. Bent u overtuigd? Laat dan hier je website bouwen Eindhoven en omstreken!