NVHK
Image default
Aanbiedingen

Magazijnsystemen: dé oplossing voor ruimtetekort

Kamp jij binnen je magazijn al een tijd lang met ruimtetekort? Dan zijn magazijnsystemen de perfecte oplossing voor jou! Deze magazijnsoplossing is een stuk goedkoper dan verhuizen of verbouwen; de twee andere oplossingen om ruimtetekort op te lossen. In deze blog willen we je graag meer vertellen over magazijnsystemen. Lees snel verder!

 

Wat zijn magazijnsystemen?

Magazijnsystemen zijn vloeren die je kunt installeren tussen twee bestaande verdiepingen binnen jouw pand. Je creëert hierdoor als het ware een extra etage, die jij volledig kan inrichten zoals jij dit wilt. Magazijnsystemen zijn toegankelijk d.m.v. een trap die met het systeem geleverd wordt: zo kunnen jij en je werknemers hier makkelijk bij komen. Magazijnsystemen kunnen ingezet worden als opslagruimte, maar bieden talloze andere mogelijkheden: het is maar net waar jij het systeem voor nodig hebt! 

 

Voordelen van magazijnsystemen

Het installeren van een magazijnsysteem in jouw bedrijfspand brengt vele voordelen met zich mee. We noemen er een paar:

 

  • Magazijnsystemen hebben een draagvlak van 3.500 kg per vierkante meter. Hierdoor brengt het erg veel mogelijkheden met zich mee, aangezien je er bijna alles op kunt plaatsen. Daarnaast komt het systeem met talloze handigheden, zoals de mogelijkheid om het als kabelgoot te gebruiken. 

  • Magazijnsystemen zijn erg flexibel, doordat ze als bouwpakket geleverd worden. Je bepaalt zelf wanneer je het systeem opgebouwd wilt hebben en wanneer je deze af wilt laten bouwen. Kom je erachter dat je niet zonder het magazijnsysteem kan en dat je deze graag nog verder zou uit willen breiden? Ook dit is geen enkel probleem! 

  • Nolte Mezzanine maakt de magazijnsystemen op maat. Er wordt rekening gehouden met de beschikbare ruimte in jouw pand, maar ook met andere eisen zoals de kleur van het systeem.

  • Magazijnsystemen zijn een kostenbesparend alternatief. Verkopen en verbouwen zijn allebei vrij prijzig, maar dat is niet het enige. Doordat magazijnsystemen het licht in jouw pand weerkaatsen, bespaar je 43% van je totale lichtkosten. 

 

Nolte Mezzanine

Ben je geïnteresseerd in de aankoop van een magazijnsysteem? Neem dan snel een kijkje op de website van Nolte Mezzanine. Hier vind je uitgebreide informatie over magazijnsystemen, en vele andere magazijnsoplossingen. Wil je graag de mogelijkheden bespreken met een specialist? Neem dan contact op met Nolte Mezzanine: een van hun specialisten staat je graag te woord!

 

https://www.noltemezzanine.nl/