NVHK
Image default
Management

New business ideas 2020

Nieuwe bedrijfsideeën 2020

 

1. Telefoonhoesjes bedrijf.

Beste bedrijfsideeën Smartphone case business

 

Er zijn meer dan 2,5 miljard smartphonegebruikers in de wereld, en het aantal neemt elke dag toe.

 

Beste bedrijfsideeën Smartphone gebruikers

Aangezien bijna iedereen een smartphone heeft, zijn smartphonehoesjes een van de meest verkochte accessoires voor mobiele telefoons. Als gevolg hiervan kunnen sommige verkopers van mobiele hoesjes 6- of 7-cijferige inkomens binnenharken door een groot aantal hoesjes te verkopen.

De concurrentie is vrij hevig, maar u kunt aan de slag door het testen van uw telefoonhoesjes ideeën met Amazon FBA voordat u een volwaardige website maakt.

 

Bij het ontwerpen van je hoesjes, ga voor unieke ontwerpen die tegemoet komen aan een specifiek publiek.

 

Je moet creatief en innovatief zijn om een collectie van smartphonehoesjes te creëren die je publiek zou kopen. Een populaire Etsy-winkel slaagde erin handgemaakte hoesjes ter waarde van $ 60.000 te verkopen in het eerste jaar.

 

Het idee is om je eigen unieke niche te vinden.

 

Beste bedrijfsideeën mobiele hoesjes

U kunt uw verzameling van nieuwe producten gemakkelijk op e-commerce reuzen zoals Amazon en eBay plaatsen. Zodra u begint met het maken van wat geld, moet u vervolgens kijken naar het lanceren van uw eigen e-commerce website op een platform zoals Shopify om uw winstmarges te verbeteren.

 

2. Affiliate Marketing.

Beste bedrijfsideeën Affiliate Marketing

Het is al geruime tijd een buzzword in de marketing arena.

 

Wanneer iemand vraagt hoe je online passief geld kan verdienen, denken veel mensen automatisch aan affiliate marketing. Merken die online producten willen verkopen creëren nieuwe affiliate programma’s en staan affiliates (publishers en bloggers) toe hun producten te promoten en commissies te verdienen.

 

Volgens een studie van een blog inkomen rapport, bloggers die tussen de $ 7.500 – $ 25k per maand verdienen maken 38% van hun inkomen uit affiliate marketing.

 

Beste Business Ideeën – Affiliate Marketing

Eenvoudig gezegd, het is een bewezen business model waar bloggers en beïnvloeders diensten of producten aanbevelen die ze leuk of nuttig vinden en een percentage van de winst verdienen voor elke verkoop die volgt. Het is een geweldige vorm van passief inkomen en het perfecte business model voor bloggers.

Hier is een overzicht van hoe affiliate marketing werkt:

 

Beste Business Ideeën – Hoe Affiliate Marketing Werkt

Om te beginnen registreert u zich bij netwerken zoals ShareASale, Awin, Rakuten, Clickbank, of Skimlinks om geld te verdienen aan het type inhoud dat op de website wordt gepubliceerd. Het inkomen zal geleidelijk meegroeien met de groei van je website – Sky’s the limit hier.

Om meer gedetailleerde inzichten te krijgen, bekijk dan deze blog post van mij over de beste affiliate programma’s om dit jaar aan mee te doen.

 

3. Adviseur reisbureaus.

Beste business ideeën Reisadviseur

Hoewel het niet lijkt alsof er veel banen in de reissector zijn, is het nog steeds een lucratieve bedrijfstak. Terwijl reisagenten vrijwel verdwenen zijn, zoeken personen nu hulp bij het beheren van hun Airbnb listings en het verhogen van hun huurinkomsten uit vakantiewoningen.

Het vergt veel marketing vaardigheden om eigenaren van onroerend goed te helpen hun boekingscijfers te verhogen. Airbnb en VRBO boekingen gaan niet zomaar gebeuren zonder zichtbaarheid, professionele fotografie, en behulpzame klantenservice.

 

Maak een website en bouw pagina’s op social media accounts zoals Facebook en Instagram om uw bedrijf te promoten en in contact te komen met mensen die hun huuropbrengsten willen verhogen. Wanneer u een solide klantenbestand ontwikkelt, kunt u ook samenwerken met reisbureaus om exclusieve deals voor uw klanten te sluiten.

 

Om er een fulltime carrière van te maken, kun je ook overwegen om een certificering in reisadvies te verdienen.

 

4. Interieurontwerper.

Beste zakelijke ideeën Interieurontwerper

In de loop der jaren zijn mensen steeds smaakvoller geworden over hoe elk klein detail van het ontwerp van hun huis eruit ziet. Er is altijd behoefte aan binnenhuisarchitecten die visueel aangename en functionele leefruimtes kunnen creëren.

 

Plus, mensen die binnenhuisarchitecten inhuren zijn meestal aan de bovenkant van de inkomensklasse. En er zijn tal van mogelijkheden om in corporate interior design te gaan, waar grote bedrijven je betalen om hotellobby’s, kantoren, resorts, en meer te ontwerpen.

Bekijk om te beginnen wat ideeën op Pinterest, waar je veel interieurideeën vindt om inspiratie uit op te doen. Gebruik vervolgens je eigen persoonlijke en professionele netwerk om een bedrijf op te bouwen rond je ontwerpvaardigheden.

 

Een portfolio is hierbij van groot belang, dus je kunt ook overwegen om gratis werk aan te nemen en samen te werken met projectontwikkelaars en makelaars om huizen in te richten voordat je de sprong naar fulltime ondernemerschap maakt.

 

Hier is de lijst met gratis interieurontwerpcursussen om een formele opleiding te krijgen.

 

5. Huwelijksfotograaf.

Beste zakelijke ideeën Huwelijksfotograaf

De prijs van huwelijksfotografie is in de loop der jaren gestegen, en het is een goede optie voor een artiest die een inkomen moet verdienen. Professionele trouwfotografen kunnen voor elke fotoshoot tussen de $2500 en $10.000+ in rekening brengen.

 

Ten eerste kun je je klantenkring opbouwen door online te zoeken en je te registreren op aggregators zoals MyWed om klanten te werven. Je kunt zakelijke accounts aanmaken en potentiële klanten bereiken via Facebook en Instagram.

 

Om je vaardigheden aan te scherpen, kun je online lessen in bruidsfotografie volgen. Je kunt ook deze lijst met benodigdheden voor bruidsfotografie bekijken die je nodig hebt om je bedrijf voor bruidsfotografie te starten.

Dit bedrijfsidee vereist ook een solide portfolio. Dus kies een website thema voor fotografen en werk aan het opbouwen van je inbound verkeer en verwijzingen door mond-tot-mond marketing.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/