NVHK
Image default
Gezondheid

Een tandarts die u onder narcose behandelt zodat u er niets van mee krijgt

Het wordt aangeraden om op zijn minst één keer per jaar een controlebezoek bij de tandarts in te plannen. Nog beter is ieder halfjaar, maar daar kan uw tandarts het best over oordelen. Maar krijgt u al kriebels bij het idee dat u plaats moet nemen in de tandartsstoel? Voelt u de angst al opkruipen wanneer u denk aan een gaatje dat eventueel geboord moet worden? Dan bent u niet de enige. Veel mensen hebben angst voor de tandarts. Ook al doen ze vaak hun uiterste best om uw bezoek zo ontspannen mogelijk te laten verlopen voor u, als u een controlebezoek ontwijkt door de spanning die ermee gepaard gaat, biedt een behandeling onder narcose de uitkomst.

Een gespecialiseerde narcosetandarts

Wanneer uw angst voor de tandarts erg groot is, brengt u het best een bezoek aan de narcosetandarts. Deze specialist voert de behandeling uit terwijl u slaapt. Op die manier krijgt u niets mee van de behandeling en wordt u weer wakker wanneer het voorbij is. U wordt voorafgaand aan de behandeling onder narcose gebracht door een anesthesist die ook uw gezondheid nauwlettend in de gaten blijft houden. Het grote voordeel hierbij, is dat u onder narcose niets mee krijgt van de behandeling bij de tandarts. Zodra de behandeling is afgelopen bent u snel weer bij bewustzijn en zijn de bijwerkingen tegenwoordig minimaal. Vaak mag u zelfs al binnen een uurtje weer terug naar huis onder begeleiding.

Deze praktijk helpt u graag verder

Bent u op zoek naar een tandarts die uw gebitsproblemen oplost terwijl u onder narcose bent? Tandartspraktijk St. Jozef in Deventer helpt u graag verder. Zij hebben een gespecialiseerde narcosetandarts in dienst die graag met u meekijkt naar de beste oplossing voor uw angst- en gebitsprobleem. Voorkom dat het erger wordt en neem contact op met deze tandarts om een behandeling onder narcose te bespreken.

https://tandartsenpraktijkstjozef.nl/