NVHK
Image default
Internet marketing

Zeg het met een bedrijfsfilm

Zeg het met een bedrijfsfilm

Wie ben je? Waar sta je voor als bedrijf? En wat wil je bereiken? Grote kans dat je er nu van alles over wilt vertellen. Maar wat nou als je het niet vertelt… maar laat zien met een bedrijfsfilm! Deze vorm van video is een mooi medium om jezelf en/of je bedrijf op unieke wijze te presenteren. Of dit nou voor een interne doelgroep is of een externe doelgroep, een goede bedrijfsfilm laat een krachtige indruk achter.

Wat is een goede bedrijfsfilm?

Misschien viel het je net al op dat we spraken over een ‘goede bedrijfsfilm’. Maar wat is dat nou precies? Een goede bedrijfsfilm is een video waarbij ieder elementen aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit. Wie ben je, waar sta je voor, wat wil je uitstralen, en wat zijn de normen en waarden binnen jouw bedrijf. Dat betekent dat jouw bedrijfsfilm oprecht en authentiek moet zijn. Mensen prikken er namelijk binnen no-time doorheen als dit niet het geval is, waardoor je alle geloofwaardigheid verliest. Een goede bedrijfsfilm speelt ook in op de emotie van de kijker. Het roept gevoelens op, ontroert of geeft juist een kick. Om dit te bereiken is storytelling erg belangrijk. Jouw boodschap op een originele manier vertellen en op een creatieve manier verpakken. Hoe beter dit gedaan wordt, hoe langer mensen jouw bedrijfsfilm zullen herinneren. En last but not least: het moet er professioneel uitzien. Beeld, audio en belichting moeten kloppen om jouw bedrijf de professionele uitstraling te geven die het verdient.

Een bedrijfsfilm laten maken

Er komt dus nogal wat bij kijken om jouw bedrijfsfilm tot een succes te maken. Daarom kun je het beste een bedrijfsfilm laten maken en een professionele partij inschakelen. Een betrouwbare partij met veel ervaring is videomarketingbureau ZoomWorks. Al vele jaren maken zij verschillende bedrijfsfilms en andere video’s en animaties voor diverse klanten. Hun team van online marketeers en audiovisuele specialisten kennen de kneepjes van het vak en hebben passie voor wat ze doen. Allemaal hebben ze één doel: mooie dingen maken die werken. Ze gaan dan ook graag samen met jou het avontuur aan om een bedrijfsfilm of andere mooie productie te maken.

Nieuwsgierig en op zoek naar meer informatie?

Ook dan ben je bij ZoomWorks aan het juiste adres. Op hun website kun je verschillende voorbeelden van bedrijfsfilms vinden, maar kijk ook naar andere video’s en animaties die zij voor hun klanten hebben gemaakt. Wil je liever iemand spreken waarmee je direct kunt schakelen? Bel ze dan gerust, ze helpen je graag verder.

https://zoomworks.nl/bedrijfsfilm-laten-maken/