NVHK
Image default
Aanbiedingen

All Dent is de hemel voor tandartsen

Heeft u weleens van de website All Dent gehoord? Nee?! Maar het is dé plek voor tandartsen om uw apparatuur voor een goede prijs te halen. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe inrichting van uw praktijk nodig? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres ervoor. Van handige tools tot aan machines die het leven van een tandarts een stuk makkelijker maken. Kortom, de plek om alles in de praktijk te halen om uw patiënten gerust te stellen en zo goed mogelijk te behandelen. 

Het assortiment van All Dent

Bij All Dent kunt u alles opnoemen wat een tandarts nodig heeft en zij hebben het klaar voor u staan. Een nieuwe röntgenfoto apparatuur? All Dent heeft het. Nieuwe werkstoelen? Zij hebben het. Al moet u helemaal opnieuw beginnen met het indelen van uw praktijk, All Dent is de beste keuze om u te laten helpen. Niet alleen hebben zij de materialen om u verder te helpen in de business, maar ze komen deze ook graag voor u monteren in de praktijk zelf. Wij snappen dat zulke apparatuur op een zorgvuldige manier geïnstalleerd moet worden. Daarom bieden wij de dienst aan om deze voor u te installeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Klantenervaring

“Ik was een beginnende tandarts en moest mijn gehele praktijk nog vullen met allerlei meubels en machines die mij verder zouden helpen. Alleen ik moest bij meer dan vijf verschillende webwinkels iets bestellen. Dit vond ik zelf niet praktisch. Daarom ging ik verder zoeken naar een webwinkel waar ik alles in een keer kon bestellen zonder nog een andere partij erbij te halen. All Dent was de plek waar ik moest zijn. Ze hebben mijn gehele praktijk ingericht en ik ben er erg blij mee. Nu kan ik zonder zorgen aan het werk en mijn klanten verder helpen met hun gebit.”

Bezoek de website 

Bent u benieuwd wat All Dent voor uw praktijk kan betekenen? Bekijk dan eens het gehele assortiment van All Dent via www.alldent.nl voor meer informatie over alles wat zij kunnen doen om uw praktijk de beste te maken.