NVHK
Image default
Tuin en buitenleven

Hier een klimop bestellen?

De klimop bestellen (Hedera helix)? Dit is een groenblijvende plant die vaak wordt gebruikt als klimplant om muren, schuttingen en hekwerken te bedekken. De plant heeft hartvormige bladeren die donkergroen zijn en in de herfst verkleuren naar roodbruin. Een klimop kan in de zon of schaduw groeien en is relatief gemakkelijk te onderhouden. De plant kan zich vastklampen aan muren en bomen en heeft weinig ondersteuning nodig.  

De klimop is ook een populaire keuze als bodembedekker en kan worden gebruikt om kale plekken in de tuin op te vullen. Naast zijn decoratieve waarde heeft de klimop ook voordelen voor het ecosysteem. De plant biedt schuilplaatsen en voedsel aan vogels en insecten en draagt bij aan de biodiversiteit van de omgeving. Klimop is een duurzame en mooie keuze voor elke tuin en kan helpen om een groene, levendige omgeving te creëren. 

Planten kopen bij haagplanten Heijnen 

Haagplanten Heijnen is een kwekerij die zich specialiseert in de teelt van haagplanten en bomen voor zowel particulieren als professionals. Het bedrijf is gevestigd in het Limburgse dorpje Roggel en heeft een breed assortiment aan haagplanten, waaronder de beuk, hulst, taxus, coniferen en liguster. Naast haagplanten biedt Heijnen ook diverse soorten bomen aan, zoals de Acer, Quercus en Prunus. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit planten en biedt een goede service aan klanten.  

Haagplanten Heijnen is ook gespecialiseerd in het adviseren van klanten bij het kiezen van de juiste haagplanten voor hun tuin of landschap en biedt ook advies over het onderhoud en de verzorging van de planten. Kortom, Haagplanten Heijnen is een betrouwbare partner voor degenen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige haagplanten en bomen.

https://www.haagplanten-heijnen.nl/klimop