Rechten

U en uw partner maken goede afspraken met de hulp van een mediator in de omgeving van Oosterhout

Een mediator bemiddelt tussen u en uw toekomstige ex-partner. Zo kunt u samen goede afspraken maken die belangrijk zijn rondom uw scheiding. Uw schakelt hiervoor Zenon Scheidingsdesk in. Door alle emoties zien u en uw ex-partner niet altijd meer welke oplossingen er zijn voor uw discussiepunten. Een mediator van de specialist uit de omgeving van Oosterhout helpt u bij het bedenken van deze oplossingen. Wanneer u en uw ex-partner zich kunnen vinden in de gemaakte afspraken, worden deze vastgelegd in een overeenkomst, zodat de gemaakte afspraken voor iedereen duidelijk zijn. Op deze manier komen u en uw partner tot goede afspraken, ondanks alle emoties.

De mediator in de omgeving Oosterhout helpt u door de moeilijke tijd

In de periode rondom een scheiding, gaan u en uw partner door een moeilijke tijd. In deze periode maakt u ondanks alle heftige emoties belangrijke beslissingen. Wanneer u kinderen heeft, maakt u met uw toekomstige ex-partner afspraken over bijvoorbeeld een omgangsregeling. Zenon Scheidingsdesk heeft jarenlange ervaring in het bemiddelen bij echtscheidingen, waardoor u kunt vertrouwen op voldoende hulp en ondersteuning in deze moeilijke tijd. Ook wordt er helderheid gebracht in de keuzes die u moet maken en de mogelijke oplossingen die er hierbij zijn. Het kan in alle emoties namelijk soms moeilijk zijn om tot een goede oplossing te komen. De mediator uit de regio Oosterhout doet dit met de grootst mogelijk zorg en discretie.

Verschillende expertises onder een dak bij de mediator uit Oosterhout

Zenon Scheidingsdesk zorgt voor mediators die elk hun eigen specialisme hebben. Zo schakelt u mediators in die u helpen bij financiële en juridische beslissingen die belangrijk zijn rondom een scheiding. Verder kan de mediator uit de omgeving Oosterhout u helpen bij het berekenen van de alimentatie. Veel mensen die gaan scheiden vinden dit vaak het moeilijkste onderdeel bij het afhandelen van hun scheiding. Er wordt inzichtelijk gemaakt hoe u de alimentatie kunt berekenen, en u krijgt uitgelegd wat voor gevolgen dit heeft. Wanneer de omstandigheden veranderen, krijgt u hulp bij het eventueel herberekenen van de alimentatie. Zo kan de mediator uit de buurt van Oosterhout u op verschillende vlakken helpen bij het scheidingsproces.

Tags: