Close MenuOpen Menu
Zorg

Particuliere ouderenzorg met persoonlijke service

Particulier verpleeghuis Compartijn biedt particuliere ouderenzorg, waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke benadering. Deze benadering kenmerkt zich door de aandacht voor privacy, de eigen identiteit van de bewoners en het behoud van een eigen levensvisie. Voor elke oudere die niet meer zelfstandig thuis kan wonen, biedt deze vorm van particuliere ouderenzorg een uitstekende uitkomst. Het appartement kan geheel naar eigen inzicht worden ingericht, waardoor u zich snel thuis zult voelen. U zult hierdoor niets hoeven opgeven, wat voor u verder vertrouwd is. Ook uw sociale netwerk zal enkel verder uitbreiden en niet worden beperkt. Veel voordelen zijn voor u beschikbaar als u komt wonen in particulier verpleeghuis Compartijn.

Woon community in ouderenzorg

Het is belangrijk dat u een rijk sociaal netwerk behoudt als u niet langer zelfstandig kunt wonen. Particuliere verpleeghuizen als Compartijn zorgen ervoor dat u niet vereenzaamt. Zo kunt u onbeperkt familie en vrienden uitnodigen om bij u op bezoek te komen en kunnen zij zelfs onaangekondigd bij u langskomen. Uw bezoek mag zelfs deelnemen aan de gezamenlijke eetmomenten, waarbij u eveneens niet hoeft te betalen voor maaltijden. Dit is allemaal inbegrepen in de standaard maandlasten die u voor de particuliere ouderenzorg betaalt. Dit maakt het mogelijk dat iedereen gewoon bij u langs kan komen en zich optimaal welkom voelt.

Samen leven in particulier verpleeghuis

Voor ouderen is het belangrijk dat er een ruim sociaal netwerk is, waar ze op terug kunnen vallen. Particulier verpleeghuis Compartijn beschikt over verschillende vestigingen door heel Nederland, bestaande uit 20 tot 40 appartementen per particulier verpleeghuis. Naast goede particuliere ouderenzorg wordt zo ook veel gezelligheid geboden en kunt u deelnemen aan alle activiteiten in de dagbesteding. Dit maakt uw verblijf gelijk een stuk aangenamer, terwijl u toch gewoon uw eigen leefstijl kunt hanteren. De luxe zorgappartementen zijn van alle gemakken voorzien, zodat u met gemak visite kunt ontvangen. U kunt met familie, vrienden en medebewoners samen komen voor gezellige ontmoetingen.

Tags: ,