Gezondheid

Met een kassasysteem voor de kapper telt u mee op ICT-gebied

Op het moment dat u kiest voor een professioneel kassasysteem voor de kapper, zult u merken dat u op het gebied van ICT flinken sprongen maakt. Dat wilt u toch ook? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van het kappers kassa programma van Tanworld. Dit is de totaaloplossing voor alles op het gebied van ICT en automatisering met speciale modules voor de beauty-, kappers- en zonnebranche. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan. Kiest u voor een kappers kassa programma als Tanworld van vanBeurden? Dan kunt u direct aan de slag want het programma met benodigde apparatuur is direct uit voorraad leverbaar en de medewerkers van Tanworld komen het systeem volledig instaleren in uw kapsalon of beautysalon. Dat wilt u toch ook voor uw onderneming?!

Kies voor hardware en maatwerk met dit kappers kassa programma

Wanneer u als kapper een eigen onderneming heeft, is het goed te begrijpen dat u een kassasysteem zoekt dat van alle gemakken voorzien is. Is dat bij u ook het geval? Regel dan uw kassasysteem als kapper goed en kies voor het kappers kassa programma van Tanworld. Dit is een programma waarmee u alles kunt regelen van administratie tot afsprakenboek. De hard- en software wordt op locatie geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt. Het kassasysteem kan afgestemd worden op uw wensen als kapper. Ook wordt er rekening gehouden met de uitstraling van uw kapsalon en kunt u het kappers kassa programma flink uitbreiden.  Zo kunt u een interactief klantenscherm, klantenpassen, cadeaubonnen en een reclamescherm creëren. Het kassasysteem voor een kapper van vanBeurden is dus echt maatwerk en wordt afgestemd op uw onderneming! Makkelijk afrekenen met een kappers kassa programma wil toch elke ondernemer?!

Met het administratiepakket maakt u uw kappers kassa programma compleet!

Als u kiest voor een compleet software pakket van Tanworld, kunt u rekenen op een totaalpakket. Dat is het voordeel wanneer u gaat voor een professioneel kappers kassa programma. U kunt dit totaalpakket verder aanvullen met speciale modules. Zo kunt u kiezen voor de administratie software van Tanworld. Met deze software is uw boekhouding altijd accuraat en up-to-date. De krachtige rapportagetools geven u altijd een duidelijk overzicht in uw administratie. Ook is de software direct gekoppeld aan uw kassasysteem als kapper, agenda en eventuele marketingtools. U kunt de module gebruiken voor bijvoorbeeld product-, klanten-, werknemers- en voorraadbeheer. Maar ook voor facturatie en het beheren van de leveranciers. Het administratiepakket maakt uw Tanworld kappers kassa programma nog completer!  

Tags: ,