NVHK
Image default
Gezondheid

Kies voor burn-out begeleiding en leg de focus op zelfkennis

Ervaar je al een lange periode van stress en (over)spanning? Pieker je veel, ben je de laatste tijd erg vergeetachtig en heb je een opgebrand gevoel? Stress is erg ongezond en kan leiden tot gezondheidsklachten.  Zodra jee te lang spanning voelt en je geen tijd neemt voor ontspanning, is de kans groot dat je in een burn-out beland. Een burn-out is een vorm van overspannenheid. Hierbij ben je niet alleen emotioneel, maar ook lichamelijk uitgeput. Ben jij of een van je werknemers beland in een burn-out en zou je graag begeleiding ontvangen om de weg naar herstel te starten? Bij MYCS staan ze voor je klaar met intensieve en bovenal persoonlijke begeleiding om jou er weer bovenop te helpen.

Een intensieve periode gericht op herstel

Wanneer je al een langere periode ervaart van overspannenheid, bent u daar niet van de een op de andere dag vanaf. Dit kost tijd. Bij MYCS bieden zij burn-out begeleiding dat plaats vindt in een intensieve periode van één maand. Daarbij wordt er gefocust op het genereren van meer zelfkennis van jou of je werkenemer. Waarom zelfkennis? Dit is cruciaal voor het definiëren van je kracht en talent, maar het is essentieel voor het bepalen van je grenzen. Wanneer jij je grenzen niet aangeeft, blijven er namelijk nieuwe uitdagingen of taken op jouw bordje geschoven worden. Dit zorgt ervoor dat je overspoeld wordt met werkzaamheden en dingen die je moet doen, maar niet voor jou bestemd zijn. De begeleiders zorgen ervoor dat jij straks precies weet waar je grenzen liggen en die ook durft aan te geven. Alleen dan geef je jezelf de tijd om tot rust te komen.

Neem contact met hen op

Wanneer jij of een van je collega’s in een burn-out beland is of richting een burn-out aan het gaan is, is op tijd ingrijpen heel belangrijk. Neem de tijd om te herstellen middels de begeleiding van MYCS en kom met hen in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Laat triggerpoints verdwijnen met behulp van dry needling fysiotherapie

Op zoek naar goede fysiotherapie in Den Bosch

Start met elektronisch roken door een e-smoker te kopen