NVHK
Image default
Zorg

Het professioneel laten behandelen van dyslexie

Wanneer u of uw kind hulp nodig heeft bij de ontwikkeling van technisch lezen en spelling kunt u het best Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal in Noord-Brabant inschakelen. Dit bedrijf heeft veel ervaring en kennis over dyslexiezorg en kan u of uw kind helpen om de dyslexie te behandelen. Vaak wordt dyslexie al bij kinderen vastgesteld, maar ook bij jongeren en volwassenen komt het nog voor. Vandaar dat iedereen met dyslexie bij deze specialist kan aankloppen. Zij gaan met u in gesprek, bekijken uw situatie en voeren onderzoek uit. Aan de hand daarvan kan de diagnose dyslexie vastgesteld worden en wordt er samen met u gekeken naar een passend behandelplan.

Een behandeling op maat

Wanneer u dyslexie heeft, is het belangrijk om dit goed te laten behandelen. Zo kunnen de gevolgen hiervan beperkt blijven. Zo lopen kinderen bijvoorbeeld geen achterstand op in het onderwijs en kunnen ze gewoon meedoen met de rest van de klas. Dit is weer goed voor het zelfvertrouwen. Als een kind namelijk merkt dat hij of zij de lesstof niet bij kan houden en de rest van de klas wel, dan kan dit onzekerheid veroorzaken. In sommige gevallen is het uitvoeren van extra leesoefeningen al voldoende, maar in andere gevallen is een intensievere behandeling nodig. Wanneer u Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal in Noord-Brabant inschakelt wordt dit allemaal aan het begin van het traject onderzocht en vastgesteld. Samen met u wordt er gekeken naar een passende oplossing en uiteraard wordt er geluisterd naar uw wensen.

Neem contact op met deze specialist

Wilt u ook de dyslexie van uzelf of uw kind laten behandelen? Neem dan contact op met Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal. Zij zorgen voor een professionele en persoonlijke begeleiding en zorgen er samen met u voor dat de dyslexie goed behandeld kan worden. Zo ondervindt uw kind of uzelf geen belemmeringen meer op school, tijdens een opleiding of in het bedrijfsleven. Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld de soorten behandelingen? Neem ook dan contact met hen op.

https://dyslexieinstituutroosendaal.nl/

Gerelateerde artikelen

In deze webshop vindt u uiteenlopende thuiszorgartikelen van goede kwaliteit

Zelfstandig blijven wonen met goede ondersteuning: bij deze woonzorg in Groningen kan het

Met autisme leren omgaan door middel van begeleiding in Deurne, nabij Helmond