Gezondheid

Ga voor een hoogwaardige kwaliteit en kies voor de beste fysiotherapie in Breda

Kies voor fysiotherapie in Breda en kom zo snel mogelijk van uw lichamelijke klachten af. Bij Fysiotherapie Bredero in Breda hebben ze de hoogwaardige kwaliteit waar u naar op zoek bent. Deze specialist heeft het HKZ Certificaat behaald, wat betekent dat deze specialist voldoet aan de kwaliteitsnormen van de zorg. Dit laat zien dat de zaken goed op orde zijn en dat de cliënt altijd centraal staat. Daarnaast werkt de organisatie continu aan verbetering van het aanbod. Als u bij Fysiotherapie Bredero in Breda langsgaat, zijn de afspraken helder en worden deze nagekomen. Uw klachten worden juist afgehandeld en verminderd.

Meer dan alleen fysiotherapie bij de specialist in Breda

Voor verschillende behandelingen voor allerlei lichamelijke klachten, komt u het best bij Fysiotherapie Bredero langs. De Brabantse specialist is meer dan alleen een fysiotherapeut. Naast reguliere fysiotherapie, gaat u hier ook langs als uw kind lichamelijke klachten heeft. Deze professionele praktijk beschikt namelijk over een ervaren kinderfysiotherapeut. Als u blessures heeft opgelopen tijdens een sportwedstrijd, wordt dit verholpen met sportfysiotherapie. Wilt u daarna trainen onder persoonlijke fysiotherapeutische begeleiding? Maak dan gebruik van medische fitness. Daarnaast beschikt deze praktijk over verschillende beweegprogramma’s voor bijvoorbeeld lage rugklachten, reuma en COPD. Van tevoren wordt er een behandelplan opgesteld, die past bij uw lichaam en uw situatie. Dit zorgt voor een positief eindresultaat. Neem contact op met de specialist en deze zorgt ervoor dat uw lichamelijke klachten worden verminderd!

Op zoek naar fysiotherapie in Breda? Kies uit verschillende behandelmogelijkheden

Bent u van plan om naar een fysiotherapeut te gaan omdat uw lichamelijke klachten de laatste tijd steeds erger worden? Dan wilt u natuurlijk op de beste manier geholpen worden. Kom dan langs bij Fysiotherapie Bredero in Breda! Deze specialist biedt verschillende behandelmogelijkheden, zoals kinderfysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Daarnaast beschikt deze specialist over diverse beweegprogramma’s en medische fitness. Als patiënt staat u altijd centraal, dit betekent dat u persoonlijke begeleiding krijgt bij uw herstel. Ieder persoon en ieder lichaam is anders en daarom wordt uw behandeling op maat voor u gemaakt. Heeft u een blessure? Dan is een Medical Taping behandeling misschien iets voor u. Met een spierknoop helpt de fysiotherapeut u graag door middel van Dry Needling, waarbij de spieren worden aangeprikt, waardoor ze gaan ontspannen. Bij deze specialist kunt u ook zonder afspraak terecht tijdens het dagelijkse inloopspreekuur.

Tags: