NVHK
Image default
Beauty en verzorging

Een borstvergroting voor u

Wilt u een borstvergroting? Het plaatsen van een borstprothese is een ingrijpende operatie, maar toch kiezen veel vrouwen ervoor om hun borsten te laten vergroten. Met een vollere, stevigere of grotere borst voelen zij zich beter en hebben ze meer zelfvertrouwen. Bent u op zoek naar een betrouwbare plek om een borstvergroting in Antwerpen uit te laten voeren? Mediclinic heeft veel ervaring met deze ingreep. Lees hier meer over hoe dit in zijn werk gaat.

Wat houdt een borstvergroting precies in?

Een borstvergroting is de meest bekende plastische ingreep. Door een prothese te plaatsen, wordt de vorm en soms ook de maat van de borst verbeterd. Laat u goed informeren als u een borstvergroting in Antwerpen wilt laten uitvoeren, want u bepaalt voor een groot gedeelte zelf hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Een uitgebreid consult

Wie een borstvergroting overweegt, doet er goed aan allereerst in gesprek te gaan met een ervaren arts. De arts zal naar uw borsten kijken en deze opmeten. De diameter van uw eigen borst, de torso, en de dikte en conditie van de huid en de positie van de tepels zijn allemaal zaken om rekening mee te houden als er een prothese geplaatst gaat worden. Uiteindelijk wordt die op maat voor u gemaakt.

Een borstvergroting uitvoeren

Besluit u inderdaad om de prothese te laten plaatsen, dan wordt u onder volledige verdoving geplaatst. Daarna wordt via een zo klein mogelijke opening het implantaat ingebracht. Tegenwoordig worden de protheses gemaakt van siliconengel die niet kan lekken en nauwelijks kapot kan gaan. Het risico dat er iets misgaat tijdens de operatie is dan ook miniem – als u deze door een betrouwbare kliniek uit laat voeren.

Een borstvergroting in Antwerpen of omgeving

Heeft u interesse in een borstvergroting in Antwerpen of omgeving? Maak dan een afspraak bij een specialist. Samen met hem of haar kunt u kijken of een operatie iets voor u is en wat voor prothese het beste bij u past.

Gerelateerde artikelen

Een eigen kapper in Arnhem

De beste acne behandeling in Haarlem

Beste beautysalon van Rotterdam