Gezondheid

Creëer een veilige werkomgeving met een BHV cursus van de specialist

Elk bedrijf moet voorbereid zijn op eventuele noodgevallen. Het is dan ook verplicht om te allen tijde een BHV’er op de werkvloer te hebben die kan handelen tijdens deze noodsituaties. Een medewerker met een BHV diploma kan eerste hulp verlenen, ontruimen en een beginnende brand bestrijden. Dit geeft niet alleen u een veilig gevoel, maar ook al uw medewerkers. Het behalen van een BHV diploma doen uw medewerkers bij BHV Zuid-Holland. Met een ruime trainingsruimte, waarin levensechte situaties worden nagebootst en ervaren instructeurs leren uw medewerkers in 1 of 2 dagen alles wat ze moeten weten voor het behalen van een BHV diploma.

Volg een BHV cursus tot een BHV ploegleider

Hoeveel afdelingen heeft u binnen uw bedrijf? De kans is groot dat op elke afdeling een medewerker aanwezig is met een BHV diploma. Maar hoe werkt iedereen nu samen als er zich een noodgeval voordoet? Daarom doet u er goed aan om een BHV ploegleider aan te stellen. Deze zorgt ervoor dat alle BHV’er effectief zorg kunnen verlenen. Om BHV ploegleider te worden moet de aangewezen medewerker echter wel een BHV cursus volgen, naast de basiscursus. Dit doet uw medewerker bij BHV Zuid-Holland. Ervaren instructeurs leren uw medewerker alles waar hij of zij op moet letten. Denk hierbij aan het opstellen van een plan en het managen van al de verschillende BHV’ers.

Een BHV cursus door instructeurs met ervaring bij de ambulance en brandweer

Wist u dat u uw medewerkers diverse BHV cursussen kunt laten volgen bij een gespecialiseerd trainingscentrum? U zorgt er niet alleen voor dat ze eerste hulp leren verlenen, maar ook leren zij hoe ze uw bedrijf moeten ontruimen in een noodsituatie. Dan is het volgen van een BHV cursus gegeven door ervaren instructeurs een uitstekende optie. De instructeurs van BHV Zuid-Holland hebben allemaal ervaring bij de brandweer of ambulance. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de situaties die worden nagebootst ook écht kunnen gebeuren. Met een BHV cursus van BHV Zuid-Holland zijn uw medewerkers te allen tijde goed voorbereid op noodsituaties.

Tags: ,